I love the way they laugh at me, cause they think I'm joking and I'm really not

På samma sätt jag vet att jag förstör mitt liv vill jag inte rätta till det, för jag vet att jag inte är värd det.

Jag tror inte på kärlek. Han kan ligga med hela stan om han vill, det påverkar mig inte längre. Den där kittlande känslan i magen, längtan efter varandra. Vem är jag att döma det jag aldrig känt? För innerst inne bryr jag mig inte, inte om honom.

---

Mobilens ringsignal tjuter över hela rummet, och mobilen vibrerar så kraftigt på glasbordet att den tillslut ramlar ned i din sportbag. Du lägger armarna om mig och kysser mig hårt, nästan brutalt. Jag klagar för att du förstört min frisyr, och du tittar allvarligt på mig med dina svarta ögon. "Du borde veta bättre än att fixa håret innan vi träffas, du vet ju vad som kommer hända." Och jag hatar hans ord just eftersom jag älskar dem. Minns varför jag fixat håret och sminkat mig, men skjuter bort den tanken. Inser att det är för sent.
Efter flera timmar reser jag mig vingligt upp, drar på mig kläderna. På spårvagnen tittar jag på mobilens display. Två missade samtal från dig, och ett sms. "Jag älskar dig. Synd att du inte kom hit och vinkade av mig, men jag kommer snart igen." och för första gången på flera timmar inser jag att jag gjort ett misstag och glömt min plats. Platsen som din älskarinna är underbar, men platsen som hans flickvän, den slår allting. Lika hårt som ett knytnävslag träffar sanningen mig. Vissa saker får man inte kombinera.

---

De sitter där och ser på samma film, trots att de kan varenda replik i den vid dehär laget. Flickan som nyss snortat kokain på toaletten, fnissar lite halvt nervöst. Grabben sitter med armen om henne. I handen har han vodkaflaskan, som han pressar mot flickans mun lite för ofta för att hon ska kunna behålla kontrollen. Han tar ett till bloss av sin joint, lägger ned den på askfatskoppen. Han knuffar ned henne i soffan och ställer undan vodkaflaskan. Han kopplar ett hårt grepp om hennes hals; och hennes kropp spänner sig i bågar. Ögonen rullar uppåt på henne.